VRIENDENLOTERIJ STEUNT DE MUZIEKSCHOOL DUS KOOP LOTEN, WIN PRIJZEN EN MAAK SHMO MUZO UW FAVORIETE CLUB

SHMO MUZO ********* STEUN ONS DOOR ZOVEEL MOGELIJK MOBIELE NUMMERS OP TE GEVEN ********* Mooi nieuws!! SHMO MUZO is vanaf nu een “GOED DOEL” van de VRIENDENLOTERIJ. Door samen acties te organiseren spekken jullie de kas van de Muziekschool. Hiermee kan de Muziekschool een aantal instrumenten vervangen en up-to-date de lessen blijven verzorgen in deze regio. Het mobiele nummer is het lotnummer! Dus het gaat om zoveel mogelijk mobiele nummers te verkrijgen om deze mensen te contacten en wellicht LOT(EN) te verkopen! Geef zoveel mogelijk nummers door van je familie, vrienden, kennissen, buren etc. Geef de nummers door aan Will Koerten. Mag op papier gezet zijn, of via email etc. email; willkoerten@shmomuzo.nl Hoe meer mensen gebeld kunnen worden en op naam van SHMO MUZO loten worden verkocht, des te sneller kan de vervanging van instrumenten gerealiseerd worden. Allemaal alvast bedankt namens het BEL-TEAM !!

Ook dit jaar (2017) was het weer een mooie einduitvoering van onze scholen iedereen had hard gestudeerd en heeft z'n best gedaan!

Uniek dit jaar is het samenvoegen van de accordeon leerlingen tot een heus accordeon ensemble

Dus weer op naar een nieuw muzikaal jaar!

Bekijk onderstaand de fotogalerij !!

(Diashow van de foto's)

Foto's Aad van der Voorn

 

  • Opening door Will

  • Joel in opperste concentratie met zijn slagwerk optreden

  • Een van de sterren is Sterre Verhage op piano

Leerlingen uitvoering 2017

22. dec, 2017

LEERLINGEN UITVOERING 2017

Ook dit jaar is er de einduitvoering van de leerlingen van de muziekschool SHMO MUZO (Hoogvliet en Zoetermeer)
Op Vrijdagavond 22 dec. waren, in het theater van de Art Studio, Schoolcampus Hoogvliet, weer alle leerlingen die hun best hebben gedaan en voor een mooie muzikale avond hebben gezorgd